Jasno shutters & blinds

Jasno shutters & blinds

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Een bijzonder alternatief voor jaloezieën of gordijnen. Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in huis en bieden u zonodig alle privacy. Klassiek, modern of landelijk… shutters en blinds passen in ieder interieur. U kunt ze namelijk helemaal naar wens samenstellen met de verschillende lamelbreedtes, kleuren en bedieningsvormen. Jasno shutters is een kwaliteitsproduct dat jaren meegaat en gemakkelijk is in onderhoud.

Blinds zijn houten jaloezieën. Ze brengen sfeer en warmte in uw interieur. Hiermee kunt u ook eindeloos variëren met verschillende kleuren, lamelbreedten, bedieningskoorden en ladderbanden. Zo bepaalt u zelf de uitstraling en kunt u de jaloezieën helemaal laten aansluiten bij uw woonstijl. Jasno blinds kunt u perfect combineren met de shutters van Jasno. Ze zijn namelijk leverbaar in dezelfde lamelbreedten en kleuren.

Onze medewerkers zijn opgeleid door Jasno Shutters en kunnen u vakkundig adviseren. In de showroom kunt u verschillende voorbeelden en toepassingen van shutters bekijken. Als u de afmetingen van uw ramen meeneemt, kunnen wij ook een prijsindicatie geven.
Voor meer informatie en inspirerende foto’s kunt u ook kijken op de website van Jasno: www.jasnoshutters.nl. Daar vindt u ook de verschillende voordelen ten opzichte van andere merken.
 
 

Bekijk hier enkele referenties

Jasno shutters
Jasno blinds