Ambachtelijk maatwerk voor een eerlijke prijs

Wat wij doen

Ambachtelijk maatwerk voor een eerlijke prijs

Strak en ingetogen. Nostalgisch en landelijk. Samen met u op zoek naar het interieur dat bij uw stijl en uw gevoel past. Topkwaliteit maatwerk. Ontworpen en gemaakt door een klein team naar úw wensen. Wij maken uw interieur persoonlijk!

Kamer en suite

Het maken van een kamer en suite is ons paradepaardje. Verschillende stijlen óf combinaties daarvan zijn mogelijk. Elke kamer en suite is uniek, er is immers geen woning of smaak hetzelfde. Inmiddels hebben wij er vele mogen ontwerpen en plaatsen!

Bekijk

Inbouw & garderobekasten

Bij ons zijn alle maten en stijlen inbouw- en garderobekasten mogelijk evenals een luxe inloopkast. Van muur tot muur en van vloer tot plafond. Zelfs met schuine kanten en koven in de achterwand. Ook de door u gewenste indeling wordt op maat gemaakt.

Bekijk

Jasno shutters & blinds

Blinds en Shutters brengen sfeer en warmte in uw interieur. U kunt eindeloos variëren met de verschillende kleuren, lamelbreedten, bedieningskoorden en ladderbanden. Zo bepaalt u zelf de uitstraling en kunt u de jaloezieën helemaal laten aansluiten bij uw woonstijl.

Bekijk

Kasten & kastenwanden

Overdenk eens de mogelijkheden van een blinde muur. Hoe zou een kast van muur tot muur en van vloer tot plafond staan? Een kastenwand over de gehele wand of zelfs in een hoek tegen twee muren geplaatst.

Bekijk

Stalen deuren

Tijdloos en exclusief. Stalen deuren zijn dé trend van dit moment. En natuurlijk kunnen wij die leveren. Al dan niet met kasten ernaast. Een enkele taatsdeur of een ruimtebesparende schuifdeurwand met dubbele stalen deuren.

Bekijk

Overig maatwerk

Badkamermeubels. Radiatorombouwen. Computermeubels. Tafels. Een praktische kast rondom de kapstok. Schuifdeurkasten. Aftimmering van uw interieur. Wij kunnen alles op maat leveren en maken. Uw wensen worden omgezet in een ontwerp en aan de hand daarvan vervaardigd.

Bekijk