Binnenkijken

Beerdsen Interieurbouw & Keukens

Binnenkijken

Als vakman leveren wij ambachtelijk maatwerk op een eerlijke en servicegerichte manier. En dat al meer dan 15 jaar binnen een klein, betrokken team. Perfectie staat bij ons hoog in het vaandel. Verder vinden wij het belangrijk om duurzaam te produceren en gebruiken bij voorkeur FSC en PECF gecertificeerd plaatmateriaal.
Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en -merken zoals Blum, Miele en Grillo.
Ook zijn wij een erkend leerbedrijf.

Wilt u onze showroom annex werkplaats een keer bezoeken? Dan kan dit elke werkdag van 08:30 tot 17:00 uur (bij voorkeur op afspraak). Op zaterdag en 's avonds zijn wij uitsluitend op afspraak geopend.

Wij hebben per direct nog plaats voor een Allround of Junior Meubelmaker!

 

Vele handen maken licht werk

Samenwerking

Het ontwerpen van uw interieur doen we veelal zelf op basis van uw wensen. Voor grotere projecten en totaal inrichtingen werken we echter ook vaak samen met Wildenberg Interieur Architectuur te Leusden en Mirabelle van BLOS Interieurconcepten. Neem eens een kijkje op hun website. Daar vindt u veel foto’s van door ons gerealiseerde projecten.

Desgewenst leveren wij ook het totaalpakket voor de inrichting van uw woning. Wat buiten ons vakgebied van interieurbouw ligt, kunnen wij uitbesteden aan collega’s waarvan wij weten dat zij dezelfde hoge kwaliteitsstandaard als ons hanteren. Om u te ontzorgen, fungeren wij dan als aanspreekpunt en projectbegeleider.