Handgemaakte keukens

Handgemaakte keukens

De keuken vormt vaak het middelpunt van uw woning. Waar het gezin samenkomt om te eten. Wij streven ernaar een sfeervolle keuken te ontwerpen en te maken. Een rustige uitstraling door middel van symmetrie. Handgemaakt. Mooi, gebruiksvriendelijk en praktisch. Zodat u in deze ruimte kunt genieten. Voor lange tijd.

Uw droom maken wij waar, inclusief alle moderne gemakken op het gebied van ladesystemen, inbouwapparatuur en accessoires.

Landelijk

Een landelijke keuken geeft een gevoel van gezelligheid. Straalt rust en nostalgie uit. Paneeldeuren met facetprofiel. Sierlijsten. Een hardstenen of granieten werkblad. Nostalgische deurgreepjes. Handgespoten met schilderstechniek. Dat is óns idee, maar wat zijn úw wensen?

Bekijk

Eiken

Een eiken keuken straalt warmte en sfeer uit. Vaak wordt een eiken keuken gecombineerd met strakke, brede stollen. Eventueel in een afwijkende kleurstelling. Desgewenst kan ook de binnenkant van de keuken worden uitgevoerd in eiken plaatmateriaal met eikenhouten lades. En u bepaalt de kleur van het beitsen en lakken.

Bekijk

Modern

Moderne keukens zijn de trend van dit moment. Een symmetrische vormgeving wat betreft ontwerp en indeling. Met strakke stolwanden. Hoogwaardige ladesystemen achter gladde deurtjes. Gespoten in twee kleuren en voorzien van een stoer hardstenen of terrazzo werkblad. Hierbij wordt geen concessie gedaan aan functionaliteit en kwaliteit.

Bekijk